Email

hello@dugulaselharitas-pecs.hu

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Üdvözöljük a Perforo Kft.  szolgáltatások aloldalán! Szakértelmünkkel és kiváló minőségű szolgáltatásainkkal állunk a pécsi és Pécs környéki lakosok és vállalkozások rendelkezésére. Legújabb technológiákat és környezetbarát módszereket alkalmazva garantáljuk a kiváló minőségű szolgáltatást és a hosszú távú eredményeket. Olvasson tovább, hogy megismerje a Perforo Kft. szolgáltatásainak részleteit!

Kiváló értékelés ügyfeleink által

4.9/5 

Prémium szolgáltatások

Amiben segíteni tudunk

Háztartási duguláselhárítás
Ipari duguláselhárítás
Csapadékvíz-elvezető rendszerek tiszítása
Kamerás hibafeltárás
Womázás
Műszeres nyomvonalkeresés

Év tapasztalat

Háztartási duguláselhárítás

A Perforo Kft. háztartási duguláselhárítási szolgáltatásai közé tartozik a lefolyók, csatornák, mosogatók és WC-k tisztítása. A legmodernebb eszközökkel és technikákkal felszerelve gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a dugulást, hogy Önnek ne kelljen aggódnia a kellemetlen szagok és a vízkárok miatt. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk a tökéletes megoldásról!

Ipari duguláselhárítás

Szakértő Megoldások Nagyüzemi Problémákra

A Perforo Kft. ipari duguláselhárítási szolgáltatásai kiterjednek a nagyüzemi létesítmények, mint például gyárak, raktárak és irodák csatornáinak tisztítására és karbantartására. Profi csapatunk és magas minőségű eszközeink biztosítják, hogy a munkát gyorsan és hatékonyan végezzük el, minimálisra csökkentve a termelési kiesést. Bízza ránk ipari létesítménye duguláselhárítását, és garantáljuk a kiváló eredményeket!

Társasházak duguláselhárítása

Megbízható és Hatékony Megoldások

A Perforo Kft. különleges figyelmet fordít a társasházak duguláselhárítási igényeire Pécsen és környékén. Tapasztalt szakembereink pontosan tudják, hogy a társasházakban előforduló dugulások különösen kellemetlenek lehetnek a lakók számára, és gyors, hatékony megoldásokra van szükség. A legmodernebb technológiák és eszközök alkalmazásával biztosítjuk, hogy a társasházak vízelvezető rendszerei mindig tökéletesen működjenek, és a lakók zavartalanul élvezhessék otthonuk kényelmét. Forduljon hozzánk bizalommal társasháza duguláselhárítási igényeivel, és mi garantáljuk a kiváló minőségű szolgáltatást és a tartós eredményeket!

Csapadékvíz-elvezető rendszerek tisztítása

Előzze meg a vízkárokat

A Perforo Kft. csapadékvíz-elvezető rendszerek tisztítására és karbantartására is szakosodott. Rendszeres karbantartással megelőzhetők a vízkárok és a kellemetlen szagok, valamint biztosítható, hogy az épületek alapjai és szerkezetei védve legyenek a csapadék okozta problémáktól. Vegye igénybe szakértő csapatunk szolgáltatásait, és biztosítsa ingatlanja hosszú távú védelmét!

Probléma megkeresése

Kamerás csatornavizsgálat

A Perforo Kft. kamerás vizsgálati szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy pontosan azonosítsuk a csatornák és lefolyók dugulásának okát. A magas felbontású kamerák segítségével gyorsan és pontosan meghatározzuk a probléma forrását, és a legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk annak elhárítására. Bízza ránk a dugulások felderítését és megszüntetését, és élvezze a gondtalan vízelvezetést!

tudja meg hol futnak a vízelvezető csövei

Nyomvonalkeresés

A kameráink mindegyike jeladó szondával rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos helymeghatározást a csővezetékben. A szonda jelének felszíni követésével pontosan meghatározhatjuk a kamera helyzetét a vezetékben, így ha bármilyen rendellenességet észlelünk, annak helyét pontosan meghatározhatjuk a további teendők és a hatékony beavatkozás érdekében.

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Néhány számunkra gyakran feltett kérdést szeretnénk megválaszolni, hogy segítsünk Önnek!

Milyen gyorsan tudnak a helyszínre érni?

A csapatunk a lehető leggyorsabban igyekszik a helyszínre érni, általában azonnali vagy akár 1-2 órán belüli kiszállásra törekszünk a bejelentéstől függően. Az időpont pontos meghatározásához vegye fel velünk a kapcsolatot.

Biztos, hogy van megoldás a problémámra?

Szakértőink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás és csővezeték-problémák terén, és mindig a legjobb megoldást keresik az Ön számára. Bár nem garantálható minden esetben 100%-os siker, elkötelezettek vagyunk a lehető legjobb eredmény elérésében.

Nagy felfordulással fog járni munkájuk?

Célunk, hogy a munkát minél kevesebb felfordulással és zavarással végezzük. A szakembereink mindig igyekeznek tiszta és rendezett munkakörnyezetet biztosítani, valamint hatékony és gyors munkavégzést folytatni, hogy minimalizáljuk a kellemetlenségeket.

Milyen duguláselhárítási szolgáltatásokat nyújtanak?

Cégünk számos szolgáltatást kínál a régióban, beleértve:

  • Lefolyó- és csatornatisztítás
  • WC duguláselhárítás
  • Mosogató, mosdó és zuhany lefolyójának tisztítása
  • Kamera általi csővizsgálat
  • Kültéri csatornák és esővíz-elvezetők tisztítása
  • Magasnyomású vízsugárral történő csatornatisztítás
Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

A duguláselhárítás költségei változhatnak a munka bonyolultságától és a szükséges időtől függően. A Pécsi Duguláselhárító elkötelezett a versenyképes árak mellett, és személyre szabott árajánlatot készít minden ügyfél számára. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvitassuk az Ön igényeit és árajánlatot kapjon.

Milyen garanciát nyújtanak a duguláselhárítási szolgáltatásokra?

Cégünk elkötelezett a kiváló minőségű szolgáltatások nyújtása mellett, és biztosítjuk, hogy a munkánk hosszú távú eredményeket ér el. A garancia időtartama és a feltételek a munka jellegétől függően változnak. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy további információkat kapjon a garanciáról és a szolgáltatásainkról.

Email

hello@dugulaselharitaspecs.hu

Cím

Pécs, Zsolnay Vilmos utca 86.

Telefonszám

+36 30 492 7135

Küldjön nekünk üzenetet

Írja meg kérdéseit, problémáit vagy jelentse be az elhárítani kívánt eseményt

Vélemények

Ügyfeleink mondták

"Bármikor hívtam öket, mindig segítökészek voltak és lehetöségeikhez mérten gyorsan meg is oldották a problémát. Maximálisan meg vagyok elégedve."

Dávid  5/5   

"Panelban eldugult a szennyvízcső, a dugulás feletti lakásban jött fel a szmötyi a wc-ben és a kádban. Megoldotta vasárnap este gyorsan, nagyon profi!"

Tamás   5/5