Email

hello@dugulaselharitas-pecs.hu

Perforo Kft.

Cégünk egy megbízható és hosszú szakmai múlttal rendelkező duguláselhárító cég, amely Pécsett és környékén nyújt szolgáltatásokat. Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően széles körben ismertek vagyunk a piacon, és számos elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. Célunk, hogy a legmagasabb színvonalon, professzionális eszközökkel és módszerekkel hárítsuk el ügyfeleink dugulásait.

Munkaidő

Monday – Friday

8.00 – 18.00

Saturday

9.00 – 17.00

Sunday

9.00 – 15.00

Foglaljon időpontot

A könnyebb tervezhetőség érdekében küldje el számunkra időponttal kapcsolatos kérését online! Feldolgozás után telefonon vissza fogjuk hívni.

Telefonszám

+36 30 492 7135

Ügyfélszolgálatunk várja hívását, hogy segítsen megoldani problémáját.

Járműveink

Teljes felszereltség

Mindegyik kiszállásra használt teherautónk rendelkezik az összes felszereléssel amire egy lakossági duguláselhárítás során szükség lehet. 

felszerelésünk

Mindenre felkészültünk

Cégünk eszközparkját folyamatosan fejleszti, hogy a technológia fejlődését követni tudjuk. A legmodernebb Rothenberger gépeket és eszközöket használjuk. 

munkatársaink

Felkészültség

Munkatársainkat képezzük és mindegyikük több éves tapasztalattal rendelkezik a duguláselhárítás területén. 

Ipari felszerelésünk

Amikor a kicsi már kevés

Mivel cégünk minden szakterületen képviselteti magát, ezért a nagyobb méretű problémákra is teljes mértékben megvannak a megoldásaink. 

Cégünk a Perforo Kft. több kiszálláshoz használt járművel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljunk az ügyfelek igényeire. Minden járművünk speciálisan felszerelt, hogy a legkülönbözőbb duguláselhárítási feladatokat is el tudjuk végezni.

A magas szintű, minőségi felszerelésünk és modern technológiák alkalmazása biztosítja, hogy minden problémát azonnal és tartósan megoldjunk. Eszközeink között megtalálhatók a kamerás csővizsgáló rendszerek, a magasnyomású vízsugaras tisztítók és a speciális csőtörés nélküli technológiák.

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Néhány számunkra gyakran feltett kérdést szeretnénk megválaszolni, hogy segítsünk Önnek!

Milyen gyorsan tudnak a helyszínre érni?

A csapatunk a lehető leggyorsabban igyekszik a helyszínre érni, általában azonnali vagy akár 1-2 órán belüli kiszállásra törekszünk a bejelentéstől függően. Az időpont pontos meghatározásához vegye fel velünk a kapcsolatot.

Biztos, hogy van megoldás a problémámra?

Szakértőink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás és csővezeték-problémák terén, és mindig a legjobb megoldást keresik az Ön számára. Bár nem garantálható minden esetben 100%-os siker, elkötelezettek vagyunk a lehető legjobb eredmény elérésében.

Nagy felfordulással fog járni munkájuk?

Célunk, hogy a munkát minél kevesebb felfordulással és zavarással végezzük. A szakembereink mindig igyekeznek tiszta és rendezett munkakörnyezetet biztosítani, valamint hatékony és gyors munkavégzést folytatni, hogy minimalizáljuk a kellemetlenségeket.

Milyen duguláselhárítási szolgáltatásokat nyújtanak?

Cégünk számos szolgáltatást kínál a régióban, beleértve:

  • Lefolyó- és csatornatisztítás
  • WC duguláselhárítás
  • Mosogató, mosdó és zuhany lefolyójának tisztítása
  • Kamera általi csővizsgálat
  • Kültéri csatornák és esővíz-elvezetők tisztítása
  • Magasnyomású vízsugárral történő csatornatisztítás
Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

A duguláselhárítás költségei változhatnak a munka bonyolultságától és a szükséges időtől függően. A Pécsi Duguláselhárító elkötelezett a versenyképes árak mellett, és személyre szabott árajánlatot készít minden ügyfél számára. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvitassuk az Ön igényeit és árajánlatot kapjon.

Milyen garanciát nyújtanak a duguláselhárítási szolgáltatásokra?

Cégünk elkötelezett a kiváló minőségű szolgáltatások nyújtása mellett, és biztosítjuk, hogy a munkánk hosszú távú eredményeket ér el. A garancia időtartama és a feltételek a munka jellegétől függően változnak. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy további információkat kapjon a garanciáról és a szolgáltatásainkról.

Email

hello@dugulaselharitaspecs.hu

Cím

Pécs, Zsolnay Vilmos utca 86.

Telefonszám

+36 30 492 7135

Küldjön nekünk üzenetet

Írja meg kérdéseit, problémáit vagy jelentse be az elhárítani kívánt eseményt